marți, 2 octombrie 2012

Un cuvant de inceput :)

Puppet's bijoux inseamna un strop de voiosie si ingeniozitate si doreste sa redea persoanelor iubitoare de bijuterii handmade, creatii de calitate atat din punct de vedere al materialului cat si din punct de vedere al designului.

Materialele utilizate sunt sarmele de cupru invelite in argint sau colorate, de diferite dimensiuni, ce invelesc pietre, capace, cristale, sticla, perle, metale in brose, coliere, pandantive si inele. 

Toate produsele prezente pe acest blog pot fii refacute, insa, fiind facute manual va exista cel putin o mica diferenta intre cele pozate si cele inmanate. E posibil ca unele materiale sa-mi fii fost date de catre cel/cea care a realizat comanda si, deci, bijuteria in cauza sa nu mai poata fii realizata similar.

Accept cu cea mai mare placere comenzi cat mai interesante. Am avut comenzi, in care am primit ca subiect de idee, un cuvant (ca in cazul pandantivelor cu ziar prezentate mai jos. Totul a inceput de la: “pandantiv cu ziar”) pana la comenzi elaborate.

In alta ordine de idei, astept cu mare drag comenzi de la dumneavoastra, in special in momentele cand nu stiti ce cadou sa faceti persoanelor dragi.

Bijuterii oldies but goldies realizate de mine, le puteti vedea si pe http://hattepuppet.wordpress.com/ 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu